Termeni şi condiţii

1.1 Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor, atât clientilor cât si bloggerilor. Acest site contine link-uri catre alte site-uri, care nu se afla în proprietatea sau controlul administratorului. Administratorul nu se face responsabil de continutul, politica si practicile oricarui alt site. Utilizând site-ul nostru accepti în mod explicit toate conditiile impuse de catre acesta.

1.2 Administratorul îsi rezerva dreptul de a modifica „Termenii si conditiile de utilizare” oricând considera ca este necesar. Modificari pot fi aduse acestei pagini fara notificare prealabila si fara a furniza un motiv specific.

2. Utilizarea site-ului

2.1 www.prodigitalmedia.ro este un site destinat persoanelor adulte care au îndeplinit vârsta legala de 18 ani.

2.2 Site-ul www.prodigitalmedia.ro poate fi folosit fara deschiderea unui cont de utilizator (client sau blogger).

2.3 Caracteristici ale site-ului (feature-uri, logo, pagini, text) pot fi modificate de catre administrator, si în orice moment administratorul crede ca este necesar, fara notificare prealabila si fara a furniza un motiv specific.

2.4 Din moment ce se lucreaza continuu la structurarea si îmbunatatirea conceptului site-ului membrii site-ului vor accepta viitoarele schimbari.

2.5 Utilizatorii nu au dreptul de a întreba administratorul despre schimbarile facute la site sau suportul tehnic.

2.6 Administratorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru pierderile generale de functionare proasta sau de întrerupere a serviciului.

3. Obligatiile utilizatorului

3.1.1 Site-ul poate fi accesat doar prin intermediul browserelor web. Utilizarea oricarui script sau program IT este strict interzisa.

3.1.2 Utilizarea eventualelor erori de pe site în scopuri personale este interzisa. Utilizatorul are obligatia de a anunta administratorul despre eventualele erori aparute.

3.2 Utilizatorii nu au dreptul sa copieze sau sa distribuie nicio parte a site-ului detinut de ProDigitalMedia..

3.3 Comunicând cu administratorul, prin intermediul blogului sau mesajelor scrise, utilizatorul este obligat sa foloseasca un limbaj decent, fara a submina autoritatea administratorului.

3.4 Utilizatorul declara pe propria raspundere, prin utilzarea site-ului, ca a împlinit vârsta de 18 ani.
3.5 Accesul pe site-ul www.prodigitalmedia.ro este un privilegiu si nu un drept, care poate fi revocat oricând administratorii site-ului considera ca interesele clientilor au fost lezate prin încercari de frauda, nerespectarea cerintelor impuse ori alte fapte de natura sa lezeze interesele clientilor ori a societatii ce îsi desfasoara activitatea la adresa www.prodigitalmedia.ro.
4. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.prodigitalmedia.ro este oferit pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, expus, vândut, licentiat cu alte scopuri fara acordul prealabil scris al titularului de drept de proprietate. Administratorul îsi rezerva toate drepturile pentru acest website si pentru continutul sau. Utilizatorul este de acord sa nu copieze sau sa distribuie materiale unei terte parti în interes comercial. Pentru a descarca si imprima o copie pentru uz personal, el trebuie sa aiba toate drepturile de autor sau aprobare a proprietarilor de continut. Violarea acestor drepturi duce la cererea lor în instanta, conform legilor în vigoare.

5. Depunerile si retragerile de bani

5.1. Utilizatorii de tip client pot sa înceapa o campanie direct de pe site, alegându-si pachetul dorit. Plata se efectueaza pe baza unei proforme. Factura se emite dupa ce plata a fost efectuata.
6. Prin cumpararea serviciilor de pe acest site va dati acordul expres ca site-ul pentru care livram orice tip de servicii pe care le oferim sa apara la sectiunea „portofoliu clienti”.

Daca aveti întrebarile legate de „Termenii si conditiile de utilizare” va rugam sa ne scrieti la adresa office@prodigitalmedia.ro